Utan internet i 4 dagar

Utan internet i 4 dagar

Vi har inte haft någon internetuppkoppling (eller TV) sedan i fredags då vårt abbonemang hos Turkcell Superonline tog slut. Tanken var att vi skulle gå över till Dsmart då Turkcell ökade deras pris på 60 procent efter att vi hade varit “nya kunder” där i två år.

D-smart skulle ha kommit hit och installerat deras nya system i lördags men de ringde och sa att de inte kunde komma. Sedan sköts det upp i ytterligare två dagar och Resit blev irriterad och ringde till Turkcell Superonline som gav oss ett riktigt bra pris – eftersom vi sagt upp vårt abbonemang och nu var nya kunder igen. Ja, jag är då inte säker på hur logiken fungerar där, men tydligen kan man alltså göra på detta sättet för att få samma pris som nya kunder.


I Kadiköy

Brunch på 180 Coffe Bakery

Vi hade alltså varken haft TV eller internet i helgen vilket resulterade i att vi åkte till Kadiköy och promenerade runt. Jag läste ut en bok och vi spenderade kvällen framför ett bordsspel. Med andra ord ganska trevligt. Man kanske borde stänga ner internet och TV under helgerna för att fokusera på annat?

I Kadiköy köpte vi böcker till Resit som har börjat läsa på universitet igen. Han ska läsa en magister det här året i business och innovation. Vi passade även på att äta brunch vilket vi gjorde på 180 Coffee Bakery i Moda. Ett trevligt litet ställe med riktigt gott kaffe. De spelade klassisk musik vilket jag tyckte var väldigt positivt. Ibland tycker jag att de spelar alldeles för snabb musik på vissa ställen, jag föredrar klassisk musik en tidig morgon.

Translate »