Underbara december

Underbara december

Jag älskar december. December månad får mig att tänka på sena kvällar med en kopp varm glögg i handen, i sällskap med goda vänner och familj. 

Jag har en hel del roligheter planerat under månaden. På söndag ska vi gå till konsulatet för Lucia-firande, lördagen efter det är det julfest hemma hos Shannon och den 19:e december är det årliga julfesten med Baris, Ege, Sedat och Merve. Den 21:a december flyger jag och Resit till Stockholm. Vi ska sova på hotell på natten (hojta gärna till om ni har några bra hotelltips) och sedan ska vi förhoppningsvis träffa Katarina & Johan innan vi åker ner till Göteborg för att fira jul med min familj. 


Kladdkaka i decembermörkret

Jag har börjat läsa One Day in December som är månadens bokval i Reese Witherspoons bokklubb, Hello Sunshine. Jag läser även  uppföljaren till Crazy Rich Asians (som jag såg på bio); China Rich Girlfriend vid sidan om. 

På väg hem från Besiktas. 

Mina favoritserier har säsongsuppehåll så jag har sett en hel del patetiska julfilmer (men det hör väl också årstiden till?) och började en ny teve-serie igår kväll: Dirty John. Ska bli intressant att se om den hamnar på listan av favoritserier. 

Vad har ni för planer för december? 
Translate »