På Petra Roasting i Gayrettepe

På Petra Roasting i Gayrettepe

I söndags morse träffade jag Baris, Ege, Fikret & Merve på Petra Roasting i Gayrettepe. Som vanligt var det finsmakaren Baris som bestämde vart vi skulle gå – jag litar blint på hans tips för han är så himla duktig på mat och hans pojkvän Fikret är kock.

Jag blev glatt överraskad av Petra Roasting då jag trodde att det skulle vara dyrare (allt som serverades hade väldigt hög standard) och ytterligare ett litet café inklämt någonstans där man knappt får sittplats. Men Petra Roasting är riktigt stort och rymmer en hel del människor och hundar. Man får tydligen ta med sin hund dit, trevligt koncept! Bäst av allt är kaffet, något man kan höra på namnet.

Menyn och priser på Petra Roasting

Kärt återseende

Det var som vanligt superkul att träffa alla och jag hoppas att jag får se dem snart igen. De är människor som motiverar mig att göra något, att läsa mer och att lära mig mer. Väldigt viktigt att ha sådana positiva människor i sitt liv för ibland behöver man verkligen en “boost”.

Fikret hade bakat semlor och kardemumma bullar tidigt på morgonkvisten innan han kom till brunchen. Det tackar vi för!

Semla och kardemumma bulle som Fikret bakat.

Mer tips från Baris

Här är ytterligare ett par ställen Baris har tipsat mig om (eller ja, det jag har skrivit om, för han har tipsat om en hel del;

& här har ni inlägg från våra berömda “mat-träffar”
Translate »