På bröllop på Shangri-La

På bröllop på Shangri-La

I lördags kväll var jag och Resit på Serdar & Bersu’s bröllop på Shangri-La i Besiktas.

Jag har alltid velat gå in på Shangri-La för att se hur det ser ut så jag blev väldans glad när vi fick inbjudan och en möjlighet att gå dit. Ni som tidigare har varit på turkiska bröllop vet hur fantastiska de ofta är, detta likaså. Shangri-La i sig är ett väldigt ståtligt hotell och allt från maten till bröllopsdansen och ceremonin var helt perfekt.

 

Själva bröllopsceremonin, där Serdar & Bersu säger JA!

 

Kvinnorna bar fantastiskt vackra klänningar och jag kände mig ganska underklädd med min 2:a hands klänning från Dolap/Forever New. Men jag trivs inte när jag är för överklädd och kände mig tjock etc. för tillfället så den här klänningen var väldigt passande.

 

Jag & Resit på väg hem från bröllopet, relativt slitna.

 

Resit träffade kompisar från lågstadiet och jag personer jag träffat på svenska konsulatet tidigare då Serdar tidigare har jobbat med att ta in det svenska hundfoder märket Husse till Turkiet.

Mitt hår fixade jag hos frisören i vår byggnad. Frisyren var jättefin tills vi kom ut i stormen vi hade här i lördags. Tror inte direkt att någon frisyr hade lyckats hålla mot det vädret, rikliga mängder hårspray till trots. Men, jag var fin när jag gick ut från frisören i alla fall. Jag spenderade 80TL (100 SEK) för min uppsättning — ett ganska acceptabelt pris även om det går att hitta förmånligare frisörer här i Istanbul.

Min fina frisyr – som höll ända tills jag kom ut i stormen som härjade här i lördags kväll.Translate »