Mexikanskt i Istanbul

Mexikanskt i Istanbul

Idag har vi haft riktigt tråkigt väder här i Istanbul. Det regnar, blåser och är kallt ute. Jag har därför inte varit ute så mycket utan mest suttit inne och tittat på tv-serier och film på Netflix. Jag och Resit började titta på Atypical för någon vecka sedan och jag måste säga att jag tycker serien är helt underbar. Sam och Casey är så härliga tillsammans.

Vi såg också på Black Mirror: Bandersnatch, som tydligen är väldigt populär på Netflix för tillfället (Bandersnatch – Worth the hype?) Bandersnatch har tydligen ganska många olika slut och beroende på de val du gör när du tittar på filmen så får du alltså olika slutscener. Det är ett intressant koncept och även om jag inte är lika förtjust i Black Mirror som alla andra verkar vara så var det kul att bestämma hur filmen skulle fortlöpa. (Här kan du se mer om de olika sluten, men gör inte det innan du har sett filmen).

Efter en lång eftermiddag i soffan så bestämde vi oss för att promenera till Watergarden, som ligger runt 20 minuter från vår lägenhet. Watergarden har en hel del trevliga restauranger och vi var båda sugna på mexikanskt så vi bestämde oss för att testa Ranchero. Och det är jag riktigt glad över att vi gjorde. Riktigt trevligt ställe med got mat och bra service. Det verkar dessutom vara väldigt populärt. Det var inte fullt när vi kom dit vid halv sju men vid åtta-tiden när vi gick därifrån var det fullsatt. Nästa gång jag går dit ska jag testa deras blåa martinis – de såg väldigt härliga ut 🙂


Translate »