Läs Michelle Obamas – Min historia!

Läs Michelle Obamas – Min historia!

Om ni inte redan har läst den, tycker jag att ni ska köpa den eller låna av en kompis eller rent utav ladda ner den på Storytel, Scribd eller någon annan plattform för boken är både bra, inspirerande och helt klart läsvärd.


The Library book

Förutom Min Historia hade jag planer på att läsa The Library Book som var Reese Witherspoon’s val i hennes bokklubb i januari månad, men den var inget för mig. Jag tycker om bibliotek och har många minnen från ett bibliotek jag ofta gick till när jag var yngre, i närheten av Munkebäckstorget. Jag är inte så intresserad av bibliotek att jag kan läsa en hel bok om ämnet. Jag kom halvägs innan jag gav upp och insåg att det inte var något för mig. Förra månadens bok av Josie Silver, var däremot en väldigt härlig roman om kärlek.


Att läsa i Februari

På mitt scribd-konto står “21 lessons for the 21th century” av Yual Noah Harari på att läsa listan. Någon av er som har läst den? Jag har hört att den ska vara lite seg i början men bli bättre i slutet!?
Translate »