Januari månad

Januari månad

Alltså januari och februari är inte direkt några favorit månader hos mig. Jag tycker ofta att de kan vara ganska deppiga, och vädret är alltid relativt dåligt – mörkt, ruggigt och mycket regn.

Med andra ord gäller det att försöka hitta något roligt att göra under dessa två månader så att man får de att gå lite snabbare. Tyvärr har jag inga större planer men jag ska försöka passa på att träffa vänner lite extra mycket, testa nya caféer och promenera mycket ute.

Avsaknaden av promenader och aktiviteter ute är nog en annan anledning till varför jag tycker januari och februari är så trist. Det är viktigt att komma ut och röra på sig vare sig det är fint eller tråkigt väder ute. Lite extra d-vitamin hjälper säkert en del också.

Jag har i alla fall börjat månaden med en kort 7-dagars kurs, “Transformation Week” (som är gratis). Det känns i alla fall positivt och det har hjälpt mig att skriva ner lite mål för året. Har ni några tips på liknande online-kurser som är gratis, eller en kurs som ni betalat för men verkligen rekommenderar så får ni gärna skriva det i kommentarerna.

Reese Witherspoon la upp boken som ska läsas i Januari på sitt Instagram-konto igår; The Library Book av Susan Orlean. Förra månadens bok; “One day in December” av Josie Silver var helt underbar och jag håller tummarna på att den filmatiseras. Så, i januari månad ska jag läsa “The Library Book” och “Min Historia” (Michelle Obama). Har ni några planer på att läsa något speciellt?
Translate »