Hej då 2018!

Hej då 2018!

2018 har inte direkt varit mitt år. Jag har haft det ganska tufft men jag håller helt enkelt tummarna för att 2019 blir bättre.

Trots att året har varit tufft så har jag såklart en hel del fina minnen från årets gång, bland annat resan jag och Resit tog till Schweiz. Våra resor till Sverige har även de varit riktigt fina (jag är tacksam för all tid jag får spendera med min familj), Italien-resorna likaså, och resan till Bodrum såklart!Jag känner att jag inte utvecklades så mycket förra året – jag fick tillbaks kärleken för att läsa men hade ett uppehåll från att läsa kurser på internet vilket jag vill börja med igen detta året.När jag tittar tillbaks på mina nyårslöften för 2018 inser jag att jag inte har lyckats med så många. Jag har börjat laga mer mat, men jag äter tyvärr inte bättre. Jag sprang inte ett enda lopp förra året – detta beroende på personliga själ, så det är inget jag kan ändra på. Läst mer har jag som sagt gjort, både romaner och facklitteratur.Årets löften liknar förra årets löften;

  • Äta bättre – mer sallad och mer hemlagad mat.
  • Träning med fokus på yoga, pilates och promenader (jag ska börja Runbet igen!).
  • Resa inom Turkiet. Det blev inget av det förra året, förutom resan till Bodrum. Förhoppningsvis blir det en och annan resa detta året. Jag besökte en hel del nya platser i Istanbul förra hösten – det var riktigt kul.
  • Spara/investera en del av mina pengar. Jag måste lära mig bli bättre på ekonomi.
  • Ta 2-3 kurser under året, varav en av dem kommer vara min Tesol Capstone 2 kurs från Arizona universitet. Det är dags att ta tag i det.
  • Förbättra min turkiska. Jag tar lektioner en gång i veckan med en väldigt trevlig lärare och tänker fortsätta med det.


Har ni några mål med det kommande året? Jag tycker om att skriva ner mina, trots att de inte alltid går vägen. Jag ska försöka skriva ner mål för varje månad också. Det blir svårt när det är för “stora” mål.
Translate »