Grandma i Suadiye

Grandma i Suadiye

Igår mötte jag Aylin på Grandma i Suadiye. Jag har varit på Grandma i Nisantasi ett par gånger tidigare så jag känner till deras koncept och vet att de har riktigt god mat och goda kakor. Däremot tycker jag att Grandma i Nisantasi är allt för liten. Man får alltid sitta inklämd vid något litet bord och kan inte riktigt slappna av. Så är dock inte fallet i Grandma i Suadiye, för där har de investerat i en riktigt stor lokal och mycket personal. 

 

Jag åt en rostbiff smörgås och drack en kopp vitt te samt en Chai Masala Latte. Rostbiff smörgåsen var riktigt god och det vita teet dricker jag gärna igen. Chai Masala Latten var dock ganska smaklös. 

 

Chai Masala L

Det var riktigt kul att få se Aylin. Vi har inte träffats på två år. Jag vet inte riktigt varför – det rann på något sätt bara ut i sanden. Jag har för mig att vi hade tid att hitta en tid som passade båda sist vi försökte ses. I vilket fall som helst var det riktigt kul att ses och jag hoppas att vi får till ett möte snart igen. 

Translate »