God sallad på Stalk

God sallad på Stalk

För er som bor eller brukar ta er till Bagdat Caddesi så rekommenderar jag starkt att ni testar Stalk Casual Kitchen – ett trevligt ställe med fantastiska sallader.

För lite mer än en och en halv månad sedan var jag där och lunchade med Camilla. Då åt jag en “Thai Beef Salad” med mango och annat smarrigt och häromdagen då jag var där med Resit, Hakan (Resits bror) & Nese (Resits mamma) åt jag en “Roast Beef Salad” som till och med var godare.De använder bra fräscha ingredienser och deras sallader är stora, vilket är perfekt för mig som normalt inte blir mätt på sallad. Ibland när man käkar sallad ute så får man mestadels sallad blad och få andra ingredienser, då de oftast är dyrare.

Stalk Casual Kitchen ligger mitt emot Marks & Spencer på Bagdat Caddesi.
Translate »