Glad Alla Hjärtans Dag

Glad Alla Hjärtans Dag

I år valde vi att fira Alla Hjärtans Dag några dagar tidigare än själva dagen med en liten weekendresa till Salzburg – Hallstatt och Munchen. Ni kan läsa mer om vår resa dit här och här.

Jag gillar inte februari, inte alls. Så det var perfekt att kunna få komma iväg på en weekendresa. Förvånansvärt nog så insåg jag dessutom att jag, som inte tycker om kyla, tyckte det var helt underbart att vara iväg på semester under februari månad och promenera bland bergen och se snö i stort sett överallt. Att åka på semester under vintermånaderna är något jag länge underskattat men det är kanske dags att satsa på det lite mer!


Hur firar ni Alla Hjärtans Dag?

Jag blir ensam hemma för Resit börjar sin magisterutbildning ikväll och kommer hem klockan 23:30. Jag ska mysa i soffan med en godispåse (som jag köpte i Tyskland) och en film. Jag kommer nog se Ted för kärlekens skull. Jag, Ayse och Defne ska nämligen diskutera den filmen i nästa vecka.
Translate »