Fire Room, street food i Atasehir.

Fire Room, street food i Atasehir.

Instagram gör mig hungrig

De senaste veckorna har jag sett en del bekanta publicera bilder från en ny streetfood restaurang i Atasehir, FireRoom.

Maten på bilderna som delades såg väldigt god ut så jag bestämde mig för att ta med mig Resit dit nu under helgen. Vi promenerade dit i lördags kväll runt halv åtta tiden och fick vänta i en halvtimme innan vi ens kunde komma in på stället. Det var fullsmockat med folk och många ville testa. Jag träffade till och med ett par bekanta i “väntesalen”.


Hazer Amani’s nya streetfood restaurang

När vi väl kom in i restaurangen insåg vi ganska snabbt varför det är så populärt (förutom den goda maten såklart). En av domarna i Turkiets Masterchef-program; Hazer Amani, har öppnat FireRoom och stod vid ingången och pratade med sin personal när vi kom dit.Testa en “Kara truf Burger”

Personalen var toppen och maten serverades riktigt snabbt (kan mycket väl bero på att själva chefen var på stället och övervakade allt). Vi beställde in varsin hamburgare; en “kaburga burger” och en “kara truf burger”. Kaburga burgaren var inte riktigt min grej men Resit gav tummen upp, däremot tyckte jag truf burgaren var riktigt god. Vi beställde även in Churros till efterrätt – även de riktigt goda, speciellt den ljusbruna såsen som var någon form av fudge. Mums.

Jag kommer definitivt komma tillbaks igen. Dessutom verkar det som att de snart kommer flytta till ett större ställe (i närheten, där vi fick sitta och vänta på vår tur).
Translate »