Finbesök – Julia här från Gaziantep

Finbesök – Julia här från Gaziantep

Julia har jag känt sedan mina första år här i Turkiet. Vi träffades genom bekanta och min blogg, om jag inte minns helt fel. Numera bor hon (tyvärr) i Gaziantep. Jag vill såklart av själviska skäl ha henne här i Istanbul, men vet att hon har det bättre i Gaziantep så är glad när hon gästar oss här i Istanbul.

Det här kortet togs den 14 december 2011. Från vänster: Karin (bor i Sverige), Carina (bor i Sverige), Julia, jag, Hanna (som bor i Kanada).

Sist jag såg henne var på Le Pain Quotidien dagen efter mitt bröllop. Så det var självklart väldigt kul att få se henne och Devin (som växt så!) i fredags i Caddebostan. 

Vi åt lunch på Bodrum Manti i Saskinbakkal. Bodrum Manti är en favorit hos många men jag tyckte faktiskt det var sådär. Kanske på grund av att min mat var kall (alltså inte bara yoghurten, som givetvis är kall, men även mantin).

Julia & devin i Caddebostan

Efter lunchen gick vi vidare till kusten och promenerade, lekte och pratade om det mesta. Vi avslutade eftermiddagen med en glasstrut på Cremeria Milano. Mums, vad smaskigt det var. Och känslan att kunna äta en glass i 22 gradig sol i början november? Kärlek på det.

Devin testar mina solglasögon. Han ser helt klart bättre ut i dem än vad jag gör. Sötnos!Translate »