De bästa städerna i världen.

De bästa städerna i världen.

I morse när jag vaknade låg jag kvar ett tag i sängen och kollade igenom lite instagram stories (trots att jag vet att jag inte borde). Jag fastnade som vanligt för Conde Nast’s instagram story och läste deras artikel om de bästa små städerna, samt de bästa stora städerna i världen.

Det finns en hel del städer på den 40-städer långa listan som jag mer än gärna skulle vilja se, några som jag redan har sett (Zurich, Stockholm, Edingburgh, Venedig, Florens, Basel, Dublin, Rome, Istanbul, London, Barcelona och Paris). Jag har alltså sett 12 av 40 av städerna på listan. Inte så dåligt – inser att jag är väldigt lyckligt lottad.

Men, förhoppningsvis kommer jag att ha chansen att besöka några till i framtiden. Turkish Airlines har bra erbjudande på ett par av städerna på listan just nu – Amsterdam, Basel, Vienna, Hamburg, Zurich, Cologne, Budapeste och Prag.

Har ni inte varit i Schweiz ännu så rekommenderar jag verkligen en tur dit. Speciellt till Basel. Det är inget känt resmål men resan jag och Resit tog dit i somras är den bästa resan jag någonsin varit på. Närheten till andra vackra resmål som Alsace regionen i Frankrike och Bavaria i Tyskland gör det perfekt.
Translate »