Coffeelicious – svenskägt café i Etiler

Coffeelicious – svenskägt café i Etiler

I går eftermiddag träffade jag Shanon i Alkent Carsi, i Etiler, för en fika på Coffeelicious.

Coffeelicious har en svensk ägare och jag hade för länge sedan skrivit ner det på att göra listan, så när Shanon frågade om vilket café jag ville ses på blev det Coffeelicious.

Både jag och Shanon gillade stället väldigt mycket. Priserna är helt okej och de använder sig av bra råvaror samt har mycket goda smörgåsar och kakor. Tydligen ska det finnas kanelbullar under helgerna men nu när vi var där fanns det inte direkt något svenskt att äta/dricka. Men, jag tyckte inte det spelade så stor roll för de har ett riktigt bra sortiment och jag hoppas kunna gå tillbaks dit så småningom.

Vädret var väldigt vackert dagen till ära så jag och Shanon valde att promenera tillbaks till Levent istället för att ta metron som var tanken först. Härligt med ljusa dagar – älskade Istanbul <3
Translate »