Bohemian Rhapsody – vilken film!

Bohemian Rhapsody – vilken film!

I december förra året såg jag “A star is born” med Lady Gaga hemma i soffan. Jag tyckte filmen var bra men inte så bra som jag hade förväntat mig. Alla mina vänner pratade om hur fantastisk den var och jag blev rent av lite besviken.

Därför hade jag inte planerat att se Bohemian Rhapsody men efter att Camilla hade frågat mig ett par gånger så bestämde vi oss för att i lördags gå och se den på Palladium. Och tur var väl det – för vilken fantastiskt film det är! Jag gillade Bohemian Rhapsody mer än vad jag tyckte om A star is Born – ni? Jag hade dessutom inte en aning om att Queen hade gjort alla dessa låtar. Vissa kände jag till sedan innan… men långt ifrån alla som spelades i filmen. Jag har självklart hört de, men visste inte att Queen stod bakom alla. Det är ändå fantastiskt att de lyckades skapa så mycket olika låtar.Golden Globe Awards gick ju av stapeln den 7:e januari och jag såg tyvärr det inte men har kikat igenom listan på filmer, skådespelare etc. som vann. Vilka av filmerna har ni sett?

Av filmerna som vunnit/var nominerade så har jag sett: A star is Born, Bohemian Rhapsody (vinnare), Crazy Rich Asians, Beautiful Boy, Bodyguard, The Good Place och Dirty John.

Jag har med andra ord en hel del kvar att se – några tips på vad man bör se först? Roma, The Kominsky Method och Homecoming har jag sett att de finns på Netflix.
Translate »