Black Friday

Black Friday

Förr i tiden var det bara populärt i USA men nu verkar det som att Black Friday galenskapen har kommit till både England, Sverige och Turkiet. Förra året var många människor väldigt arga här i Turkiet på grund av namnet – Black Friday. Det skapade en hel del diskussioner då fredagar är en helig dag för muslimer.

Dock verkar det som att det helt glömts bort då jag har fått mängder med mejl och det är reklam överallt om helgens reor. Jag behöver ett par nya vinterskor och tänkte passa på att beställa ett par från Nine West nu under rean. Tyvärr insåg jag ganska snabbt att de först har höjt sina priser för att sedan lägga rabatten på det nya priset. Med andra ord kostar stövlarna jag kikat på exakt samma sak, 499TL. Förra veckan var utgångspriset 999TL, den här veckan 1699TL. Helt galet…

 

Så det blev inga stövlar för min del – jag har inga planer på att lägga så mycket pengar på ett par skor. Dessutom är jag helt säker på att priserna går ner så småningom. 

Jag lyckades i alla fall klicka hem en ny ögonkräm då min har tagit slut. 139TL (235SEK) för ett set med mascara, eye-make up remover och en 15 ml burk All About Eyes är helt klart riktigt bra. Och använder ni som jag Clinique’s produkter så kan det vara bra att passa på då de har 30 på hela sortimentet den här veckan.
Translate »