Årets Time Out vinnare

Årets Time Out vinnare

Time Out håller i en tävling som kallas “Yeme ve Icme ödulleri” (Ät och drick utmärkelse) årligen. Ni kan se vinnarna under 2018 här. Tyvärr har ännu inte vinnarna för 2019 publicerats på deras hemsida. Jag ska länka här så fort de gör det.

På Instagram så publicerade de alla vinnarna i torsdags kväll och jag har faktiskt redan varit på en av restaurangerna som vann pris för bästa fast food restaurang: Fire Room Foods.

Stans bästa burgare

Priset för bäst hamburgare tog Zula i Kanyon hem så jag var tvungen att gå dit och testa nu i helgen vilket jag gjorde i lördags med Emre, Gamze och Resit. Riktigt god hamburgare och lite annorlunda. Vad som skiljer deras hamburgare från standard hamburgaren är såsen som är sötsur. Brödet gör de så klart själva och köttbiten var perfekt stekt.

Det finns bara 3 hamburgare att välja på; basic – 100 gram (23.50TL), Edizione – 100 gram med bacon (26.50TL) och B.I.G på 200 gram (37TL).

Andra vinnare

Andra vinnare var bland annat Duble Meze Bar Karaköy (meze), Isokyo (asiatisk restaurang), Healthyish cafe (nyttig mat), People of Coffe (café), Kavanoz (brunch).

Det finns med andra ord en hel del att testa. Istanbul har oändligt med restauranger och caféer. Det poppar dessutom upp nya ställen i stort sett varje vecka, vilket är väldigt roligt för oss kunder, men säkert tufft med tanke på konkurrensen.

Emre och Gamze, som var här och hälsade på från Schweiz, nämnde att det var en av de sakerna de saknade med Istanbul. Alla alternativen – både när det gäller mat, fika och ställen att besöka men även teater, konst och kultur.
Translate »