Årets julklapp

Årets julklapp

Vad har ni fått i julklapp? 

Som ni säkert redan vet så är årets julklapp är enligt Hui Research: Det Återvunna Plagget. Riktigt kul att det är det återvunna plagget som blev årets julklapp – det tyder på att vi tänker mer på hållbarhet numera. Jag har inte önskat mig något återvunnet plagg, men jag gillar att handla second hand. 


Årets julklapp 2018 – det återvunna plagget – speglar de svenska konsumenternas intresse för nya hållbara alternativ och ökande oro för klimat och miljö. Med det återvunna plagget fångas en tidsanda där nya affärsmodeller och tekniska innovationer föds och tillsammans skapar en mer hållbar konsumtion. Konsumentmakt, råvarubrist och klimatförändringar har fått en hel bransch att börja tänka på hur de ska kunna jobba i ett mer cirkulärt system, där materialen i våra kläder ska gå att använda gång på gång. Konsumenternas efterfrågan och tekniska innovationer har gjort etik och miljö till ett konkurrensmedel där den långsiktiga överlevnaden i modehandeln kräver en hållbar kollektion.

http://www.hui.se/arets-julklapp

På min egen önskelista stod: 

Jag passade på att köpa Estee Lauder boxen till mig själv i julklapp då jag såg att den var slut i Sverige och Estee Lauder hade rea på Black Friday här i Turkiet. Jag är väldigt nöjd med årets produkter. Jag har fått den tidigare, en gång av mamma. Då var den super härlig också, men jag tycker faktiskt att smink paletterna var ännu finare den här gången. De passar mig bättre. 

Jag gillar Estee Lauders serum väldigt mycket. Jag fick det i boxen av mamma förra året och det har räckt under ett helt år. Jag funderade på att köpa serumet men insåg ganska snabbt att det var bättre att köpa boxen då serumet kommer med boxen och det är samma pris. 

Hoppas att ni har en härlig jul och att ni får ett fint nytt år! 
Translate »